Bel direct voor een afspraak: 06-19090537 Binnenhof 47, Wierden

Acryl Gelnagels

Acryl of gel nagels? Nagelstudio Moniek Wierden. Altijd al mooie stevige nagels willen hebben? Heeft u probleem nagels, bent u een nagelbijter of krijgt u uw natuurlijke nagels niet lang omdat ze te dun of broos zijn en vervolgens weer splijten of afbreken? denkt u nooit mooie nagels te kunnen hebben? Dan heb ik voor u de oplossing. Kunstnagels door middel van een acryl of gel product. Ook als u alleen een versteviging van uw natuurlijke nagel wilt, dan is acryl of gel ook hiervoor het juiste product.

Je kunt kunstnagels zowel met acryl als met gel aanbrengen. Beide producten hebben een andere samenstelling waardoor de aanbrengwijze, het uithardingsproces en de uiteindelijke kunstnagels verschillen. Het proces van acryl vindt plaats bij kamertemperatuur en het proces van gel vindt plaats bij UV/Led licht. Hiervoor maak je gebruik van een UV/Led lamp. 

Samen met u wordt de bewuste keuze gemaakt voor één van deze twee producten. Deze keuze is gebaseerd op de natuurlijke nagel van de klant. Als de natuurlijke nagels gezond en stevig zijn van zichzelf dan wordt de product keuze op basis van de wens van de klant gemaakt.

Mooie natuurlijk ogende kunstnagels voor een zelfverzekerde uitstraling.

Gelpolish Nagels

Gelpolish

Acrylnagels Gelnagels

Acryl/Gel Nagels

Wimper Extensions

Wimper Extensions

MYscara

MYscara